Langenæs Kulturfestival skydes i gang torsdag

Langenæs Kulturfestival skydes i gang torsdag

Foto: Langenæs Kulturfestival

For første gang får Langenæs sin egen bydelsfestival, når Langenæs Kulturfestival afvikles fra i morgen den 14. september og tre dage frem.

Festivalen byder på blandt andet koncerter, bagagerumsmarked, The Garden på Langenæs med havevandring og urban gardening, børnefestival, disk golf-konkurrence.

Fodbold og grill, lyrikoplæsninger, åbning af Langenæs Børneby, hoppekirke, lysprojektion af Langenæsdigte på kirkens tårn, indvielse af kunstværk af det kunstværk kunstner Camilla Nørgaard har skabt til Langenæs Børneby.

Børnedag torsdag
Programmet har masser af arrangementer og aktiviteter for børn og børnefamilier.

Torsdag er børnefestivaldag for de 0-6 årige, hvor dagtilbuddene på Langenæs går sammen om sjove aktiviteter for børn og voksne.

Fredag markeres åbningen af Langenæs Børneby, og kunstinstallationen hertil bliver afsløret. Om aftenen er der koncert i Langenæskirken.

Hele Langenæs er med
Lørdag er dagen for markeder, aktiviteter og kulturelle oplevelser. I tolv timer fra klokken 10 til 22 vil en række aktiviteter afvikles på forskellige lokaliteter over hele Langenæs.

Søndag afsluttes dagene med en festivalgudstjeneste klokken 11 i Langenæskirken og en efterfølgende frokost.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.