10 gratis fornøjelser i Østjylland

10 gratis fornøjelser i Østjylland

Foto: Ella Bellas eventyr

Magasinet Samvirke har for nyligt lavet en liste med 10 gratis østjyske fornøjelser.

Vi synes, det er fedt, at de to aarhusianske steder Godsbanen og Væksthusene er med listen.

Og vi elsker samtidig at få otte samme tips til fede oplevelser i en overskuelig køreafstand, som kan opleves af og med hele familien.

En af dem er en oplevelsesguide til Nationalpark Mols Bjerge, der ligger lige ude på Djursland, altså kun 45-50 minutter i bil fra Aarhus.

Gratis rejseguides
Her på Kids Aarhus elsker vi gratis ting og oplevelser, alle kan være med til – derfor viderebringer vi hellere end gerne denne fine liste – og ikke mindst tippet om download af en hel serie af gratis rejseguides til børn, som kan hentes ned på ipad’en og tages med på tur.

Det er e-bogen “Ella Bellas eventyr – Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft”, der omtales i Samvirkes guide – og den kan downloades kvit og frit.

Ud i naturen
Bogen rummer mere end 20 udvalgte seværdigheder Mols Bjerge og Ebeltoft – og langt størstedelen er helt gratis at opleve.

Indtil videre kan du og familien tage med Ella Bella og hendes familie på eventyr ved Ribe & Vadehavet, på Bornholm og til Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft.

Bøgerne er i øvrigt skrevet af den aarhusianske forfatter Sara Helena Kangas.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.