Fastelavn: 10 kostumer der bliver et sikkert hit på rasleturen

Fastelavn: 10 kostumer der bliver et sikkert hit på rasleturen

Foto: Temashop.dk

ANNONCE Boller op, boller ned, boller i min mave, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade.

Fastelavn er børnenes fest, og den er lige rundt om hjørnet.

Det betyder at de aarhusianske gader snart bliver fyldt med raslende seje superhelte, smukke prinsesser og musikalske rockstjerner.

Har du styr på fastelavnskostumerne til dine børn? Hvis ikke, så er hjælpen lige herunder!

Her på Kids Aarhus har vi teamet op med Temashop.dk, som har Danmarks største udvalg af fastelavnstøj til børn og voksne.

Butikkens ansatte er eksperter i udklædning.

LÆS OGSÅ: 5 gratis oplevelser for hele familien i vinterferien

De har fundet deres 10 fedeste fastelavnskostumer til piger og drenge frem, og lover, at kostumerne bliver et sikkert hit på dette års rasletur.

Du kan se alle butikkens fastelavnskostumer her.

10 fede kostumer
10 børnekostumer, der er et garanteret hit på rasleturen til fastelavn

En sej rockstjerne
Alle familier skjuler vel en Rockstjerne? Temashop.dks rockstjernekostume er perfekt til familiens musikalske talent, der er vild med at spille på luftguitar og instrumenter.

Den seje soldat
Stå ret, spring i trøjen og bliv soldat for en dag. Kostumet gør dit barn klar til at bekæmpe fjenden. Klæd din seje dreng eller pige ud som en stærk og hårdfør soldat til fastelavn.

Den lovlydige politipige
En sød, lille striks politipige i lyseblå overdel og mørk nederdel. Er din datter en regelrytter, så er dette kostume perfekt til den lille pige med løftet pegefinger. Husk at fuldende kostumet med smarte politiaccessories, som håndjern og politipistol.

Den lovlydige politimand
Ifølge Temashop.dk, er særligt politikostumerne et stort hit hos både piger og drenge til fastelavn.

Vil din dreng være en politimand, når han bliver stor, så er dette kostume ideelt til den lille regelrytter. Læg forbrydere i håndjern, og hold lov og orden med dette kostume.

LÆS OGSÅ: Kids Aarhus kæmpestore FASTELAVNS-guide

Smuk arabisk prinsesse
Klæd din datter ud som Arabiens drøm, i denne søde og gennemførte prinsessekjole. Med dette kostume er dit barn klar til at danse ud i den arabiske nat sammen med Aladdin. Kjolen passer perfekt til fastelavn og andre festlige lejligheder.

Supermand
Superheltekostumer er et sikkert hit til fastelavn. Supermand er den klassiske superhelt, der redder folk i nød ved hjælp af sine superkræfter. Køb et Supermand-kostume til drengen eller pigen, der elsker superhelte!

Eventyrlige Snehvide
De fleste piger drømmer om at danse rundt i en af de fine kjoler, der er inspireret af Disney-prinsesserne. Snehvide er blot et af de prinsessekostumer, der egner sig som udklædning til enhver højtid

Find Holger
Find Holger er en kendt tegneseriefigur, og nu kan drengene (og pigerne) klæde sig ud som Holger til fastelavn og temafester!

Med dette sæt bliver du hurtigt en af tidens mest populære børn til fastelavn, og du vil med garanti kunne lege gemmeleg hele aftenen. Psst… Temashop.dk har også et Find Holger kostume til mor, far og søster.

LÆS OGSÅ: 7 gratis fastelavnsfester for børn

Cowgirl fra det vilde vesten
Cowgirl-kostumet er en af Temashop.dks mest populære udklædninger, og vi lover derfor, at, det vil blive et sikkert hit til fastelavn eller som en gave.

Kostumet er især populært, hvis det er til en pige, der er vild med heste.

Lille brandmand
Bliv dagens helt, og sluk en hver ildebrand. Som brandmand kan din søn eller datter hjælpe katte ned fra træer og slukke ildebrande! Udklædningen er et sikkert fastelavns hit.

Du kan se alle butikkens fastelavnskostumer her.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.