Om os

Om os

Kids Aarhus er en inspirationsportal med nyheder, tips og inspiration for børnefamilier i Aarhus-området.

Kids Aarhus skrives og redigeres efter journalistiske principper. Vi og vores børn er selv flittige brugere af Aarhus-området og lægger vægt på hele tiden at følge med i de nye initiativer, så vi kan formidle de seneste nyheder og lave de bedste guides.

Hvem står bag?
Kids Aarhus er stiftet i juli 2016 af Mikkel T. Krogh (mikkel@kidsaarhus.dk), som er chefredaktør for portalen med ansvar for annoncering og teknik. Mai Helene Lykke (mai@kidsaarhus.dk) er redaktør med ansvar for alt indhold.

Redaktionelle principper
På Kids Aarhus arbejder ud vi fra disse redaktionelle principper:

Uafhængighed: Vi er 100 procent uafhængige af forretninger og øvrige aktører, som vi skriver om, og annoncører har ingen indflydelse på indholdet af vores redaktionelle artikler. Vi beslutter selv, hvem der er med i vores guides, og vi trykker ikke pressemeddelelser, men bruger dem indimellem som inspiration. Sponsorerede indlæg er tydeligt markeret med ordene “Sponsoreret”.

Gennemsigtighed: For at opnå den højest mulige grad af gennemsigtighed skriver vi i alle vores artikler, hvor vi har vores informationer fra. Som regel har vi altid talt med de personer, vi citerer, og hvis det ikke er tilfældet, skriver vi naturligvis, hvor vi har citaterne fra og linker til kilden, hvis det er muligt. Alle holdninger udtrykt på Kids Aarhus står for vores egen regning.

Brugerorienteret: Vi er sat i verden for at inspirere vores brugere til nye oplevelser med børn i Aarhus. Derfor skriver vi kun om ting, som har værdi for vores brugere. Det betyder, at vi er ret optagede af vores læserstatistikker, fordi de giver os gode indikationer på, hvad I interesserer jer for. Vi bruger gerne inputs fra brugerne som inspiration til artikler.

Om fotos
For samtlige fotos på sitet er angivet, hvor vi har det fra. Hvis vi ved en fejl gengiver et foto, som vi ikke har fået lov til at bruge, så send en mail til info@kidsaarhus.dk – så fjerner vi det asap.